Taito se on sekin onnistua hukkaamaan näin pieneen kämppään noin tuhatsivuinen fysiologian eepos. Mä en kertakaikkiaan käsitä enää missä se voi olla, kun en mielestäni ole kuin kerran vienyt sen talon ulkopuolelle, ja silloin luultavimmatusti toin sen myös takaisin. Kävin muina miehinä kirjastotädiltä kysymässä etten olisi vahingossa jo palauttanut sitä, mutta vastaukseksi sain vain ehdotuksen pidentää lainausaikaa vielä kuukaudella. Perhana.. 



Mutta ku se on aina IHAN PAKKO päästä tanssimaan korokkeella!! Oppa meikästyle vaan taas nii.
Hohoo! On hieman tullut bilestettyä viime viikkoina! Kaiken maailman osakuntien juhlia ja suomalaisia vieraita ja synttäreitä ja ja ja... Nyt saa luvan riittää. Ainaki hetkeksi. Lompakko kiittää. Ja korvat.

Ihanaa kun koulussa ollaan käyty nyt viimeisillä fysiologian tunneilla sydänjuttuja, ne on olleet tosi mielenkiintoisia. Tänäänkin luettiin EKG-käyriä ja katseltiin millaisia vikoja on kunkin käyrän kohdalla nähtävissä. Testattiin mittaamista ihan livenäkin vapaaehtoisen kiltin pikku cavalier king charlesin spanielin avulla. Toissakerralla mittailtiin verenpaineita ja kuunneltiin pulsseja, ja saatiin kuulla että ne jotka tykkää käydä yökerhoissa, konserteissa, kuunnella musiikkia kovalla yms ei tule olemaan koskaan kovin hyviä kardiologeja. Hupsista, meinasi kauhu iskeä, mutta ihan hyvin ne suhinat ja kahinat sieltä silti kuului. :)


Ainiin, mulla oli vielä muutama kysymys kysyttynä, joten tässä yksi:



~ Minerva