Olipa kerran täydellinen Halloweenbileiden jälkeinen aamu, kun aurinko paistoi, tukka oli sekaisin, kämppis oli poissa, jääkaapissa oli suklaakakkua ja koneelta soi One Directionin uusi ihana Ed Sheeranin sanoittama Little Things. <3 Ihan tanssitti.


Hieman silti sressaa, kun pitäisi päästä verisuonten kirjallinen ja suullinen tentti läpi.. Motivaatio kävi omatoimisella syyslomalla viimeiset pari viikkoa, joten ei ole kauheasti lukeminen maistunut. Toisaalta on tässä ollut niin paljon kaikkia muitakin kokeita että ehkä nekin osaltaan söi aikaa ja energiaa anatomialta. Huhhuh. Noh, onneksi kuukuden päästä ollaan jo aika lähellä joululomaa! :)

Ainiin! Meillä alkoi uusi eläiten hyvinvoinnin kurssi, ja opettaja on britti!! 8D Ihan seko setä, mutta maanantaiaamut kuulostaa nykyään paljon kivemmilta hieman tavallisesta poikkeavalla aksentilla.

Hihi, eilen käytiin katsomassa uusin 007 ja sen jälkeen juotiin coctailbaarissa bondihuuruiset Apple Martinit. Oli vaan muuten mahtava leffa! Niska tosin tuli kipeäksi suuren salin kakkosrivillä kenottaessa, mutta oli se sen arvoista. :D



Niin ja tuossa pari postausta aiemmassa kuvassa opiskeltiin.. (rumpujen pärinää) lehmän utaran verisuonia!!! 8DD 



Ja sitte.. Just for fun. :''D