Ainoa mikä harmitti oli se, kun en kuullut kertaakaan kunnollista Turun murretta! :D Mä kun niin odotin.. Toista kotimaista sitte senki edestä.

Nii ja taas tuli todistettua kuinka mukavaa on tutustua uusiin ihmisiin. <3


Tänään aamu alkoi lupaavasti, kun limsapullo posahti koulumatkalla laukkuun kastellen kaikki sanakirjasta anatomian ja enkun papereihin, joista oli vieläpä tänään koe. Sanakirja on kyllä kokenut tällaisen katastrofin ennenkin, että se kyllä selviää, mutta niistä muista en olekaan ihan niin varma.. NOH! Pieni hinta, kun tänään on muuten ollut niin erinomaisen upeainen päivä! :D Anatomian viimeinen suullinen koe eli hengityselimet läpi, sai huutaa labraluokalle soronoot tälle keväälle! Sitten enkunkoekin meni niin hyvin, että ihme on jos ei mene läpi.. Kaksi jäljellä, jalostus ja anatomian loppuexam, varsinaiset loppuvastustajahirviöt jos suoraan sanotaan.. 

Parikymmentä astetta hellettä, vastapuristettu appelsiinimehu ja mustikkajuustokakku. Kesäkausi avattu shoppailemalla sandaaleja ja bikineitä. Radiokanavat soittaa kilpaa niin hyvää musiikkia, että tekee vain mieli hyppiä ympäriinsä. Kotona odotti valmis ruoka kattilassa. Huomenna ei koulua, joten ei tarvi herätä 06:jotain. 

Kelpaa. ;)


~Minerva