Tällaista syntyy, kun pitäisi päntätä luita ja niiden osia. :D Hohhoi...

Kuvien lähteet: media.photobucket.com/image/keira+knightley+short+hair+/speederbike/Celebrities/Keira%20Knightley/keira-knightley-short-hair-photos-0.jpg

www.emmawatsonpix.info/u/emma-watson-to-leave-brown-university-cnn/

 

Piirtäessäni tätä kuuntelin samalla korvanapeilla musiikkia, ja yhtäkkiä havahduin hirveään välähdykseen. Katsoin ulos, ja äskeinen syksyinen auringonpaiste oli vaihtunut ukkosmyräkkään! Äkkiä piuhat pois seinästä, miten en ollut huomannu ilman yhtäkkiä harmaantuneen.. :D Hurjaa. Onneksi se lähti yhtä nopeasti kuin tulikin.

Aamulla kerkesin käydä myös kämppiksen koiran kanssa läheisessä puistossa ottamassa valokuvia ruskavaahteroista. Samalla muistin, kuinka paljon tykkäänkään syksystä. Ehdottomasti paras vuodenaika! Silloin on viileää, kaikki on kaunista ja värikästä, ja syksyinen sade tuoksuu ihanalta. Saa luvan kanssa käyttää kumppareita, villakaulaliinoja ja -takkeja, ja polttaa kynttilöitä takan reunalla sateen ropistessa ikkunaan. 

Muistan, kuinka vielä kotona asuessani kävin iltaisin lenkillä, ja ympärilläni avautuvat ilta-auringossa kylpevät kullankeltaiset viljapellot ja tummanharmaana väijyvät sadepilvet saivat mielen niin levolliseksi. Monta kertaa piti vain pysähtyä katsomaan ja haistelemaan sitä kaikkea. Harmi, ettei koskaan sattunut olemaan kameraa mukana.

Tavaksi on myös muodostunut prässätä ruskalehtiä erilaisiin tarkoituksiin, enkä tehnyt poikkeusta tänäkään vuonna. Biologian sanakirja ja kotoa raahattu fysiikan lukiokirjasarja eivät menneet selvästikkään hukkaan.. ;) Edellisinä vuosina lehdet ovan menneet lähinnä sisustukseen, seinälle tai ikkunan väliin, mutta saapa nähdä mitä keksin niiden kanssa tällä kertaa.

Eipäs muuta. :) Nyt jatkamaan lukemista, lämpöistä syksyä kaikille!

 

~Minerva