MORO!

Varoitus: äärimmäisen hämärä ja nopeasti tehty päivitys (vaikka en niin tiedä eroaako se kovin paljon normaalista)!

Tässä on kerennyt taas sattua ja tapahtua niin paljon kaikkea etten ole ehtinyt kirjoittelemaan tai piirtämään oikein mitään. Lähinnä aikaa vie loppulukuvuoden koerutistus, josta huomenna on taas yksi. Sitten on enää kaksi viikkoa ja kaksi koetta jäljellä ennen kuin karkaan joululomille Suomeen! <3

Kävinpä sitten katsomassa uusimman Twilightin. Syytän ryhmäpainetta ja tarvetta tyhjentää pää fysiikan laskuista!! Mutta aika jännä, sillä en ole katsonut oikeastaan kuin ensimmäisen elokuvan, ja silti tuntui etten ole missannut mitään oleellista tarinasta! :'D Noh, leffa oli ihan katsottava, vaikka välillä ihan oikeasti meinasi tehdä pahaa.. Toivon todellakin että Bella oli vain muokattu koneella niin laihaksi kuin se oli.

Ja voi Robert Pattinson vieköön! Erehdyin sanomaan facessa että en tykkää herran ulkonäöstä tai piilevistä näyttelijänlahjoista sitten pätkän vertaa, ja monien vaiheiden jälkeen päädyin puolustanmaan Jacobia Edwardia vastaan. Kaikista mahtavintahan tässä on, etten OIKEASTI EDES VÄLITÄ KUMMASTAKAAN TAI SITTEN KOKO SARJASTA!! :D Että hyvin menee. Parempi ehkä sitten pitää tuollaiset omana tietonaan, ettei tule vahingossa tönäistyksi portaita alas...

Mutta oikeasti.. Mieskauneutta parhaimmillaan. ..or not.

 

Mitäs vielä. Aivan, taidan olla virallisesti koukussa. Nimittäin viime vuoden X-Factor UK kolmoseen, eli brittipoppi-poikabändi One Directioniin. Sudden change in my taste of music, I quess. Mutta ei siitä vielä sen enempää, pitää varmaan omistaa kokonainen päivitys niille.. Ehkä.

Mun piirtopöytä tekee kuolemaa. Siksi en nyt oikein voi laittaa kaikkia kuvia tänne mitä haluaisin. :( Mutta pitää varmaan sitten piirtää käsin ja skannata, kun kerran hienon skannerikopiokonekomlpeksin olen onnistunut hommaamaan.

JEE! Uusi tukka, uudet kujeet! Olen aina tykännyt punaisesta tukasta..

..minusta voi olla aina havaittavissa suorastaan JÄÄTÄVÄÄ ÄLYKKYYTTÄ! :DD Oli sitten piilareita tai ei.

Joo. Nyt palaan takaisin nivelien pariin ja toivotan kaikille oikein mukavaa joulunodotusta, ensimmäinen adventtihan kun taitaa olla juurikin tänään. Eilen sitä juhlistettiin täällä valtavalla ilotulituksella ihan takapihani puistossa. :)

Josta tuli mieleen, että minun pitää hommata jouluvalot.

(peukkuja tarvitaan, että selviän kunnialla ja vatsahaavoitta lomille :'D Thanks Harry from 1D!)

 

~ Minerva