Silleen. Oli ihan mahtava joululoma Suomessa, kiitos kaikille siitä. :) Näyttää kovasti siltä, etten välttämättä ole tulossa takaisin ennen kesää, mutta te olette hyvin tervetulleita pyörähtämään täällä milloin haluatte! Sain taas paljon vanhoja kursseja hyväksiluettua, joten lukkarini ei ole kovin täysi tällä hetkellä.

Koulussa on tosiaan alkanut paljon uusia mielenkiintoisia kursseja. Nyt alkaa vasta pikkuhiljaa tajuamaan mitä alaa tässä oikein opiskelee, kun syksy meni vähän sellaisten höttöaineiden, kuten fysiikan tai biometrian kanssa painiessa. Eläintenkasvatus ja histologia on uusia lemppareitani, ja anatomiakin on oikein mukavaa kun pääsimme vihdoin avaamaan oikeita elukoita. Siinä oli karvinen ja osku kavereineen pöydällä.. Skalpelli käteen ja labratakki niskaan, ja eiku etsimään deltalihasta ja kraniaalista sääreluulihasta kumppaneineen. 

Ensin pelkäsin että voisi tehdä tiukkaa nähdä kuolleita lemmikeitä ja tutkiskella niitä, mutta suoriuduin siitä ihan yli odotusteni! Ei vain pidä alkaa ajattelemaan liikaa. Mutta haju jos joku oli hehkeä parin viikon pakastelun jälkeen. Jos oppilaat tulevat labrasta kuin Moottorisahamurhaajan 4D:stä, niin heti perään alkavan enkuntunnin opettaja pääsee sitten kokemaan Kuolleiden aamunkoiton tai jonkin muun kivan raatoleffan hajukäämissään.. :D Sori.

Täällä lumi sulaa kohinalla ja vettä on satanut pari viimeistä päivää ihan kumpparikeliin asti. Mutta kyllä ne kivat 30 asteen pakkaset saikin jo väistyä.. Ei silti, olen ollut ahkera ja koittanut kävellä kouluun lähes joka päivä eikä pieni nuhakaan ole hidastanut menoa. Muutama viikko sitten käytiin testaamassa uusi leffateatterikin, Sotaratsu oli kyllä sellainen nessuleffa että huhhuh! Suosittelen. 

Kevätlukukausi on siis pyörähtänyt käyntiin oikein mukavasti! :)

Tässä vielä tämmöinen listasysteemitehtävämeme, jotta varmasti en tylsisty. ;D Heittäkää numeroita tulemaan niin vastailen aina kun kerkeän!

 

 

 

~ Minerva